Cazare Crit - Agroturism, Pensiune in Crit Rozalia, Cazare in Sudul Transilvaniei

Cazare Crit
Pensiunea Rozalia

Contact: Anghel Rozalia - Administrator
Com. Bunesti, Sat Crit nr. 100
Romania, Jud. Brasov
Mobil: +40 745 268 947
Tel/Fax: +40  374 611 766
E-mail: office@cazare-crit.ro
Meniu
Despre noi
Camere, curte interioara ...
Servicii
Galerie foto
Tur virtual
Oferte speciale
Rezervari
Gem, Sirop, Zacusca de casa
Plante medicinale, gemuri
Contact
Opinii clienti
Vara 2014
Vara 2012
Camping la Crit 2014
Iarna 2010-2011
Facebook
Curs Valutar BNR
02 Dec. 2022
EURO 4.9744 LEI
USD 4.7191LEI
Parteneri
Produse Naturiste
Sighisoara Turism
    

Despre noi

       Pensiunea Rozalia este situata in satul Crit, in vecinatatea soselei care leaga Sighisoara de Brasov, in judetul Brasov. Clasificata cu 2 margarete, pensiunea dispune de standarde moderne de cazare si posibilitati de servire a mesei deosebite. Turistii pot servi preparate traditionale unguresti, sasesti  sau mancare vanatoareasca.

      Pensiunea Rozalia va ofera posibilitati de recreere si servicii de calitate pentru a petrece un sejur sau cateva zile intr-o ambianta de vis ce imbina modernul cu traditionalul.
†††††Pensiunea dispune de 10 locuri de cazare in 4 camere cu pat dublu, cu bai dotate la standarde moderne, o sala de mese, un loc ideal pentru intruniri sau servit masa cu o capacitatea de 30-35 de locuri. Toate camerele sunt dotate cu TV color si cablu. In pensiune de asemeni va ofeirm accesul la Internet.

††††††Bucataria este utilata complet (aragaz, frigider, expresor de cafea, cuptor cu microunde, TV color, masa de servit micul dejun), oferind acces facil celor ce doresc sa-si pregateasca singuri masa. Mancarea in satele sasesti reflecta o societate rurala, bazata pe adricultura, si o traditie culturala germana. Ca peste tot in zonele rurale din Romania, mancarea se prepara din produse locale animale sau vegetale de sezon si din bunatatile pastrate in hambarele, camarile si pivnitele gospodariilor. Vizitatorul va intalni o multime de produse alimentare locale, care cresc valoarea experientei turistice.

††††††Pensiunea are centrală proprie care asigură Óncălzirea Ón sezonul rece şi apă caldă Ón mod curent. †

††††††Ne adresam atat turistilor aflati in vacanta cat si persoanelor care tranziteaza drumul E60, prin oferta noastra de †cazare in Crit.
      Situare
      Suntem usor de gasit, Pensiunea Rozalia din Crit se afla la 1km de E60, in satul Crit la numarul 100.  Totodata, locatia noastra este ideala in cazul in care organizati o excursie sau tabara in Transilvania, satul Crit fiind asezat in Sudul Transilvaniei. Satul se afla la 10 km de Viscri, asezare care adaposteste una dintre cele mai spectaculoase biserici fortificate sasesti.

      Crit (Deutschkreutz), un sat pitoresc nu departe de sosea, la 10 km sud de Saschiz, are cateva case atragataore si o biserica fortificata. Biserica, inaltata pe un deal si avand un aer austriac, a fost reconstruita in 1810. Duncolo de Crit, la capatul drumului lung de 7 km se afla un alt sat atragator Mesendorf (Meschendorf).

       Cazare Crit
 
Copyright © 2009 Pensiunea Rozalia. Toate drepturile rezervate. www.anpc.gov.ro StaHo Design